نکاتی درباره جراحی بینی گوشتی
نوشته شده توسط : yadakyar

وقتی که افراد درباره بینی خود صحبت می‌کنند، معمولا برای توصیف شکل آن از دو اصطلاح گوشتی و استخوانی استفاده می کنند. استفاده از این الفاظ دلیل دارد. پزشکان جراح زیبایی بینی، بینی داوطلبان عمل را از نظر شکل و بافت بینی به دو دسته تقسیم می‌کنند. بینی گوشتی و بینی استخوانی. خصوصیت بینی‌های استخوانی، بافت استخوانی و غضروفی مستحکم و قوی است و مشکل رایج این فرم بینی، قوز روی بینی است؛ این فرم خاص به بینی عقابی مشهور است. پوست این مدل بینی معمولا نازک است و چربی سازهای فعال کم تعدادی دارد. در برابر آن بینی گوشتی قرار دارد. بینی های گوشتی عموما غضروف ضعیف و انعطاف پذیر و پوست ضخیم و چرب دارند. بینی های گوشتی اغلب مبتلا به مشکلاتی از قبیل پهن بودن نوک بینی، بزرگی سوراخ ها، پهن بودن پل بینی و ضخامت بیش از حد پوست بینی هستند.

مشخصات بینی گوشتی

بارز ترین ویژگی بینی های گوشتی، ضخیم بودن پوست و غدد چربی فراوان آن است. حجمی که از بینی گوشتی دیده می‌شود، عمدتا مربوط به پوست آن است. در بینی های گوشتی برخلاف بینی استخوانی پهن ترین قسمت بینی اندکی بالاتر از نوک بینی است. به صورتی که وقتی از زیر به بینی گوشتی نگاه کنید با یک فرم دایره یا ذوزنقه ای مواجه می‌شوید. در حالی که در بینی های استخوانی این فرم به شکل مثلث است.

جراحی بینی گوشتی

متد انجام جراحی بینی گوشتی

در رابطه با جراحی بینی گوشتی همواره تردیدهایی وجود داشته است. علت آن هم پیچیدگی عمل بینی گوشتی به علت ضعف غضروف بینی و ضخامت پوست آن است. برای جراحی بینی گوشتی بر خلاف بینی استخوانی نمی‌توان تنها با ایجاد برش در ساختمان بینی به نتیجه‌ی مطلوب رسید. زیرا ضعیف بودن غضروف باعث می‌شود پس از عمل فرم بینی به حالت قبلی خود بازگردد یا نوک بینی به سمت پایین متمایل شود. اکنون اما روش های عمل بینی پیشرفت کرده‌اند و جراحان برای عمل بینی‌های گوشتی به کاهش دادن حجم غضروف اکتفا نمی‌کنند بلکه غضروف بینی را تقویت می‌کنند تا احتمال بازگشت فرم بینی کاهش یابد. قسمی از تغییرات روی پوست بینی و با برداشتن غدد چربی اضافی انجام می‌شود.

اگر بینی شما گوشتی است و قصد انجام عمل را دارید، باید بدانید جراحی بینی گوشتی حساسیت بیشتری دارد و بعد از عمل نیز نیاز به مراقبت ویژه‌تری دارد. زیرا روش‌های متفاوتی برای اعمال تغییرات لازم به کار بسته می‌شوند. مثلا عمل بینی های گوشتی عمدتا به روش باز انجام می‌شود. یعنی پوست بینی از جای آن بلند می‌شود. در نتیجه جراحی بینی گوشتی زمان بیشتری می‌برد و دوره ی نقاهت طولانی تری دارد زیرا پوست نیز برای اتصال مجدد نیاز به زمان دارد. همینطور زمان بیشتری باید از چسب محافظ بینی استفاده شود.

عمل بینی گوشتی

نتیجه نهایی جراحی بینی گوشتی

بایستی نسبت به نتیجه ی عمل بینی انتظار منطقی داشته باشید. لازم است هر توقعی که از انجام جراحی دارید را با پزشک خود در میان بگذارید تا بعد از عمل نارضایتی‌ای پیش نیاید. اگر که بینی شما از نوع گوشتی و پهن است، نمی‌توانید توقعِ داشتن یک فرم فانتزی و عروسکی داشته باشید. زیرا کوچک کردن یا قوس دادن زیاد به این نوع بینی‌ها ممکن نیست. اگر با مراجعه به جراح زبده و مشورت کافی و داشتن توقع عقلانی اقدام به عمل جراحی بینی کنید، نتیجه‌ی عمل برای شما رضایت بخش خواهد بود.

 

منبع: http://thbeauty.blogfa.com/





:: برچسب‌ها: جراحی بینی گوشتی ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 شهريور 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: